Takbyte / Renovering

Trasiga takpannor, otäta plåtbeslag, mjukt eller sprucket virke som börjat ruttna.
Oberoende om du vill anlita oss för ett förebyggande arbete eller för ett akut fall där fuktskadan redan är framme, så finns vi tillhands.

Takläggning – bra att veta

Vi besiktar er tak innan vi påbörjar arbetet. Hos oss får du ett komplett byte där vi tar hand om allt.Vi rekommenderar att man inte väntar med takbyte tills man har fått en fuktskada. Detta är ofta betydligt mer kostsamt. Är du osäker så kontakta oss.

Vi är vana vid att jobba med de flesta material så frågan vad du skulle vilja ha för lösning. Ta vara både på din ekonomi och dig och din familjs hälsa genom att se över fastigheten ni bor i.

Om något är oklart eller ni behöver hjälp så är vi bara ett telefonsamtal bort. Med vår erfarenhet så kan vi bedöma ungefärliga kostnader och avgöra vilka investeringar i renoveringar som behöver göras.

Takläggning – fördelar

Genom att göra takomläggning så kan du tryggt veta att ditt tak förblir tätt. Genom rätt isolering och konstruktion motverkas också att stora mängder av värme lämnar huset. Vilket sparar pengar.
Så gör som så många andra redan har gjort, anlita oss och är det något som du funderar över så är du alltid välkommen att ringa eller skicka e-post. Vill du veta mer?

Tillbaka till tjänster