Renovering

Vi tillverkar personliga Lösvirkeshus med hög flexibilitet.

Du som ska bygga hus får vara med och påverka både planlösning, interiör och exteriör tillsammans och vi hjälper och förklarar hela vägen.

Bygga hus – bra att veta

Att välja hus är inte alltid enkelt. Det är viktigt att tänka rätt redan från början. Tomten avgör hur huset kommer att se ut och vilken typ av hus ni kan välja att bygga. Äger ni redan en tomt, är det viktigt att titta närmare på vilka bestämmelser som finns.

Det är lätt att bara titta på husets exteriör när du funderar på utseende. Vårt tips är att det är viktigast att först hitta en bra planlösning och därefter titta på exteriören. För att hitta den bästa planlösningen som passar, kan det vara bra att börja fundera hur ni vill bo?
Ska vuxna och barn sova nära varandra eller avskilt?Hur ska groventrén ligga i förhållande till garage?

Hur många rum behöver vi? Behöver vi både en vardagsmatplats och en finmatplats? Ska vi ha en uteplats?

Bygga hus – exteriör

När ni besluat om planlösningen som passar just er familj och er tomt – då kan vi börja titta på exteriören. En exteriör som ska passa både er personlighet och omgivningen huset ska byggas i. Byggnadsnämnden kan ha synpunkter på hur ert nya hus ska se ut för att passa in i övrig bebyggelse. Tala gärna med statsarkitekten om ni är tveksamma.Sugen på att få veta mer?

Tillbaka till tjänster