Länkar

 

Här under har vi samlat några vanliga länkar som vi anser att du kan ha nytta
av när du funderar på att bygga nytt eller renovera ditt hus.

 

 

Småhusskadenämden
Småhusskadenämden (Fonden för fukt och mögelskador) är en statligmyndighet som lämnar bidrag till kostnaderna för att åtgärda fukt- och mögelskador i hus.
Boverket
Boverket är den nationella myndigheten för frågor om samhällsplanering, stads- och bebyggelseutveckling, byggande och förvaltning och för bostadsfrågor.
Fastighetsägarna
Fastighetsägarna är en intresse- och branschorganisation som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad. De representerar uppemot 20 000 medlemmar.
Energimyndigheten
Energimyndigheten arbetar inom flera större arbetsområden för att skapa villkoren för en effektiv och hållbar energianvändning och en kostnadseffektiv svensk energiförsörjning.
Konsumentverket - Boende
Att köpa en bostad kan vara den största affären i livet. När man ska anlita hantverkare eller flytta är det viktigt att veta vilka rättigheter och skyldigheter man har.
Råd & Rön
Råd & Rön är kommersiellt oberoende och en av ytterst få tidningar som är fria från annonser. Därför kan de ge tillverkarna och deras produkter och tjänster både ris och ros. De vågar säga till när saker inte håller måttet.
Lantmäteriet
Lantmäteriet har till uppgift att verka för en ändamålsenlig fastighetsindelning och ansvara för en effektiv försörjning med grundläggande landskaps- och fastighetsinformation.

Mörrums Bygg AB

 

Tel: 0454 - 516 39

Fax: 0454 - 516 39

Mobil: 0708 - 251639

 

Postadress:

 

Ekeliden 8

375 30 Mörrum

 

 

 

Skicka ett meddelande